Een portret van je zelf laten maken. Eng? Een veel gehoord verhaal is: "ik ben geen model en poseren kan ik al helemaal niet".  Maak je geen zorgen ik zorg dat je  ontspannen en spontaan op de foto komt te staan.  Belangrijk voor mij is dat je na de fotoshoot een goed gevoel hebt en het vertrouwen hebt dat het mooie foto's zijn geworden.

 

 

Als je ook nog eens open staat voor portretten die alles behalve standaard zijn, kan ik je daarbij helpen. Een foto is heel persoonlijk, wat de fotograaf mooi vind kan jij wel hmmm vinden en dat is niet de bedoeling. Het gaat er om dat de fotograaf jouw idee en gevoel omzet naar een mooi portret.

Daarom vind ik het heel belangrijk dat voor we gaan fotograferen duidelijk wordt waarvoor het portret is, wat je er mee wilt en welk doel je wilt bereiken. Of het nu een portret voor een zakelijke website moet worden of een leuke spontane foto aan de muur.

Portretten kunnen overal gemaakt worden. Buiten met een mooie achtergrond, binnen met als achtergrond een fotodoek, of op een door jou/jullie gekozen locatie.Ook beschik ik over een ruimte die ik als foto studio kan gebruiken. Wil je een afspraak maken of meer informatie, stuur vrijblijvend een bericht.

 

 

 

X

Niet toegestaan.

De auteurswet is van toepassing.