top3

Je eigen glamour fotoshoot, gemaakt in een fotostudio. Inmiddels weet ik dat er veel mensen zijn die dat graag zouden willen. Maar glamour? Kan ik de fotograaf wel vertrouwen? Wat gebeurd er met mijn foto's? Hoe gaat dat in zijn werk? Logische vragen waar ik graag een antwoord op wil geven, want privacy en vertrouwen zijn hierbij heel belangrijk.


Wat is glamour?

Bij glamour is de uitstraling van het model erg belangrijk en vormt de kleding een aanvulling. Glamour is een verzamelnaam voor heel veel soorten fotografie. Daarom is het belangrijk om vooraf goed te bespreken wat het model voor soort foto's wil hebben.

Welke fotograaf?

Mond op mondreclame geeft altijd de beste indicatie wie de fotograaf is en hoe hij met mensen omgaat en zijn foto's maakt. Het is heel normaal als je de fotograaf niet kent om naar referenties te vragen.

 

Wie is de fotograaf?

Ik ben inmiddels de 60 jaar gepasseerd, maar leeftijd zegt mij niet zoveel. Ik ben erg modern, heb humor, ben zeer discreet en probeer altijd een ontspannen sfeer te creëren. Ik heb zoals je in mijn biografie kunt lezen jarenlang etvaring op het gebied van fotografie. Ik wil graag professionele foto's en ben niet snel tevreden. Alle foto's worden via software nabehandelt om optimale kwaliteit te behalen.

 

Hoe werkt een fotoshoot?

Ik fotografeer op de vrijdag, zaterdag, zondag. Ik ben beschikbaar vanaf 11:00 uur tot 23:00 uur en soms nog iets later. Soms ben ik op maandag beschikbaar van 11:00 uur tot 18:00 uur. Via het contactformulier kun je een aanvraag doen of datums aangeven dat je de fotoshoot zou willen doen. In de mail kun je al aangeven wat je zelf voor foto's wilt hebben. Je krijgt een antwoord mail met alle bijzonderheden en we maken een prijsafspraak. Op de dag zelf ontvang ik je in de studio. Er is altijd koffie en thee en we bespreken wat je precies wilt. Het eerste halfuur laat ik je wennen aan de studiolampen en de wijze van poseren. Daarna gaan we de daadwerkelijke fotoshoot doen. Ik heb geen haast dus pauzes om even te kletsen en wat te drinken bouw ik altijd in.

 

Waar is de fotostudio?

De fotostudio bevind zich op de 1e verdieping van een verzamelgebouw in Vlaardingen. De gang waar de huurders op deze verdieping zitten is afgesloten, hier komen dus alleen mensen die hier ook echt moeten zijn. Er is een gemeenschappelijke ruimte met zitjes en een keuken. De overige huurders (2) werken vaak op andere tijden en we hebben geen enkele last van elkaar. De fotostudio bevind zich aan het einde van de gang en is een afsluitbare ruimte. We hebben daar dus optimale privacy.

 

Wat kost het?

Het is mijn passie en hobby en ik hoef er niet van te leven. Het is dus echt super goedkoop. Voor een fotoshoot ongeacht tijd en aantal foto's reken ik meestal €50,- all in.

 

Wanneer krijg ik de foto's?

Alle foto's worden opgeslagen op een ecryptes harde schijf en door de fotograaf bewerkt. Meestal binnen 7 dagen krijg je een download link in je mail en kun je alle geselecteerde foto's downloaden. Ik doe dat in een map 300 dpi die je kunt gebruiken voor afdrukken en vergrotingen en een map 72 dpi die je kunt gebruiken voor social media, opslag op je telefoon, etc. Publiceren van foto's doe ik uitsluitend indien je daar toestemming voor geeft. Na 4 weken worden alle foto's met speciale software verwijderd.  

 

Waarom FOXfotografie?

Als je bovenstaande hebt gelezen zal het duidelijk zijn dat ik betrouwbaar en zeer discreet ben. Dat ik door mijn jarenlange ervaring verstand heb van fotografie. Heb je vragen, welke dan ook, stel ze gerust via het contactformulier. Je krijgt altijd antwoord.

Ik hoop dat je voor FOXfotografie kiest en dat ik je/jullie binnenkort op de foto mag zetten.

 

https://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-001.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-003.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-004.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-007.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-009.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-010.jpghttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-014.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-018.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-019.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-024.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-025.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-027.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-028.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-030.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-031.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-034.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-035.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-036.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-040.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-044.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-051.jpghttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-053.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-056.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-058.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-059.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-061.jpghttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-062.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-063.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-067.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-071.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-072.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-073.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-083.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-084.JPGhttps://foxfotografie.nl//images/stories/slider1/FOXfotografie-1008.JPG

Copyright FOX fotografie, het gebruik van deze foto's is NIET toegestaan. Publicatie met toestemming van het model.

 

KNOP02